En actie!

19 jul 2024

Met korte films en berichten ‘laten zien wie we zijn’

De filmcamera staat opgesteld en het kunstlicht is afgesteld. Elroy ten Barge doet vandaag voor de camera zijn verhaal. Over Arveon, over de oplossingen die geboden worden en over de mogelijke toepassingen. De opnames van de eerste bedrijfsfilm voor de nieuwe social media campagne van Arveon zijn in volle gang.

We spreken even later Manfred Kugel van Arveon. Hij vertelt dat Arveon zich de komende maanden nog nadrukkelijker wil laten zien via social media en dat daar bijvoorbeeld ook bedrijfsfilms bij horen. “Wij willen Arveon meer onder de aandacht brengen om te laten zien wie we zijn”, vertelt Manfred. “Waarom dat belangrijk is? Onbekend maakt onbemind. Wanneer onze afnemers ons niet kennen of ons niet vaak genoeg zien, is het verleidelijk om ook elders te gaan kijken. Wij willen op deze manier laten zien dat we een goede match

 zijn voor partners, maar ook onze producten voor het voetlicht brengen Bijvoorbeeld onze appendages en terugslagkleppen. Die zijn een klein maar cruciaal onderdeel van een heel gemaal. Ook vertellen we dat we een totaal rioolgemaal kunnen uitwerken en bouwen, samen met Altop Kunststoftechniek.

Daarom hebben we deze speciale campagne  opgezet met korte films, maar ook met andere uitingen. We laten zien dat Arveon een partij is die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.” Het is niet alleen de social media campagne waarmee Arveon naar buiten treedt. Manfred: “Op alle fronten werken we aan onze zichtbaarheid.”

Inmiddels is de camera op het kantoor van Arveon ingepakt. De films zijn binnenkort te zien via het LinkedIn-kanaal van Arveon en de website.

 

Terug naar overzicht
info@arveon.nl +31 (0)316 820040